четвер, 30 березня 2023 р.

Тиждень фізичної культури


             Тиждень фізичної культури у навчальному закладі відбувся з 02 по 09 вересня 2022 року у період змішаного навчання.

           


З метою популяризації фізичної культури і спорту та пропаганди здорового способу життя вчителем Меренковим В. В. було проведено у рамках Всеукраїнського Олімпійського уроку шкільний спортивний захід «Веселі естафети».

               

   Віталія Валерійовича взяли участь  у змаганнях з легкої атлетики у бігу на 300 м  до Дня фізичної культури і спорту. (Кабацький Дмитро з 11 класу – І місце, Летяга Дамір з 8 класу – І місце, Корабейник Ольга з 3 класу – І місце.)

Стали активними учасниками патріотичного забігу на дистанцію 300 м «Вірю в ЗСУ! Біжу заради перемоги». (Летяга Дамір з 8 класу – І місце, Башевник Валерія з 6 класу – ІІІ місце, Іващенко Маргарита з 6 класу – І місце, Корабейник Ольга з 3 класу – І місце.) Наші учні щороку є переможцями та призерами міських спортивних змагань, досягають вагомих результатів з ігрових видів спорту. Так, у відкритому чемпіонаті Сумської області серед ветеранів, дорослих та юнаків з легкої атлетики у приміщенні ( м. Суми) Летяга Дамір виборов ІІ місце у естафеті 4 по 200.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Осінній вернісаж

Осінь – чудова пора року. Вона подарувала деревам яскраве вбрання. Осінь пора для художніх фантазій. Вироби своїми руками можна створювати з...