пʼятницю, 31 березня 2023 р.

Тиждень образотворчого мистецтва

          З метою художньо-естетичного виховання, пробудження у дітей поваги до національної культурної спадщини, популяризації образотворчого мистецтваз 13 по 17 березня 2023року під час змішаного навчання у школі проходив тиждень образотворчого мистецтва. 

13.03.23 відбулося відкриття тижня образотворчого мистецтва. З учнями 7класу було проведено цікаву бесіду про важливість мистецтва у житті людини. 

Учні познайомилися з висловами про творчість великих мислителів тафілософів (Платон, Фрідріх Ніцше, Дідро).Також в цей день відбулася підготовка до виставки малюнків.

14.03.23 відбулося відкриття виставки малюнків учениці 10 класу Влади Білодід під назвою «Кольорова палітра». Виставка функціонувала протягом тижня. 

15.03.23 була проведена «Хвилина кросвордів» з учнями 5 класу. Діти прийняли активну участь у розгадуванні кросвордів і змогли закріпити отримані знання з образотворчого мистецтва.


16.03.23 був проведений онлайн гурток образотворчого мистецтва на якомубули присутні учні 5-6 класів. Учні малювали перші весняні квіти.

17.03.23 в рамках закриття тижня образотворчого мистецтва для асистентіввчителів відбулося арт-терапевтичне заняття, на якому педагоги познайомилисяз технікою правопівкульного малювання.

Тиждень, був насиченим і цікавим. Всі заходи  принесли дітям окрім психологічного та естетичного розвитку багато нових позитивних вражень, розвитокнавичок взаємодії та спілкування. 

Ці заходи принесли дітям багато нових позитивних вражень та розвиток навичок взаємодії та спілкування.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Осінній вернісаж

Осінь – чудова пора року. Вона подарувала деревам яскраве вбрання. Осінь пора для художніх фантазій. Вироби своїми руками можна створювати з...