четвер, 30 березня 2023 р.

Тиждень трудового навчання, технологій

               З планом проведення тижня трудового навчання, технологій у період з 19 по 23 грудня 2022 року здобувачі освіти мали змогу ознайомитися на дошці оголошень. 

Предметний тиждень з трудового навчання почався 19 грудня з фотовиставки «Землю прикрашає сонце, а людину – праця»», яку було проведено спільними зусиллями учнів 6-9 класів. На ній були представлені фото учнів за працею як у школі, так і вдома.


20 грудня у фойє закладу відбулася виставка дитячих робіт «Світ наших захоплень», участь у якій взяли учні 5-10 класів. А учні 6 класу створювали  кольорові ескізи фольклорного стилю в сучасному одязі.

21 грудня дівчатка 5 класу дізналися як правильно доглядати за волоссям та як швидко зробити зачіску на різні смаки.

Цього ж дня учні 7 та 8 класів були залучені до перегляду відеоролика про лайфхаки в одязі. Здобувачі освіти отримали відеопоради як власноруч створити сучасний стиль.

22 грудня учні 5 класу взяли участь у виховному он-лайн заході «Вишиванка – код української нації». 

Учні 9 класу стали учасниками он-лайн вікторини «Декоративно-ужиткове мистецтво», в ході якої пригадали забуті українські ремесла та поглибили свої знання про народні традиції. 

            23 грудня учні 10 класу (8 чоловік) взяли участь у анкетуванні «Ким я хочу бути». За результатами анкетування: 5 учнів виявили схильність до напрямку «людина-техніка», 1 учень – «людина-людина», 2 учні – «людина-природа». Цього ж дня були підведені підсумки предметного тижня.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Осінній вернісаж

Осінь – чудова пора року. Вона подарувала деревам яскраве вбрання. Осінь пора для художніх фантазій. Вироби своїми руками можна створювати з...